Nieuws

Ryan Booijink en Onder 11-2 winnaars seizoen Latje Trappen

Afgelopen zaterdag vond op de Korbeld Rohda-dag de finale van het latje trappen van het seizoen 2017-2018 plaats. Diverse spelers hadden zich geplaatst voor de finale. In de eerste ronde van de finale kregen alle spelers zeven kansen om de lat te raken. Diegenen die de lat het vaakst raakten plaatsten zich voor de finale. Dit resulteerde in een grote finale waarin maarliefst zes spelers mee deden voor de hoofdprijs. Ryan Booijink had een bonuspunt meegenomen naar de finale,omdat hij als enige maarliefst drie keer de lat raakte in de eerste ronde.

Finaleronde
In de finaleronde kregen de zes finalisten vijf mogelijkheden om de lat te raken. Bij gelijke stand werd er een play-off gespeeld. In de finale haalden Ryan Booijink en Jaylynn Reimert beiden twee punten. Koen Lugtenberg legde na de play-off beslag op de derde plek. In de play-off om de eerste plaats trok Ryan Booijink uiteindelijk aan het langste eind. Van harte gefeliciteerd!

Top 3:
1. Ryan Booijink
2. Jaylynn Reimert
3. Koen Lugtenberg

Teamprijs
Onder 11-2 kon helaas niet bij de finale aanwezig zijn vanwege een toernooi. Deze jongens mochten echter rond half 6 wel hun verdiende teamprijs in ontvangst nemen. Gedurende het seizoen haalden zij een verbluffend aantal van 115 punten, een absoluut record sinds het latje trappen werd geintroduceerd in 2010.

Top 3:
1. Onder 11-2(115)
2. Onder 11-3 (78)
3. Onder 10-1 (60)

Voor jou geselecteerd

Naar boven