Rohda Raalte JO19-1 blijft 4e divisionist

Rohda Raalte JO19-1 heeft de laatste kans om promotie naar de 3e Divisie niet weten te winnen. In Amsterdam werden de Raaltenaren met 5-2 aan de kant gezet. Gezien de gehele wedstrijd was Asv De Dijk een tikkeltje beter.

Rohda Raalte kwam wel op voorsprong via Bram Jonkman in het begin van de wedstrijd. Asv de Dijk maakte halverwege de eerste helft gelijk en kwam na zo’n 35 minuten op voorsprong. Kort voor rust was het Lucas Jr. die een strafschop verzilverde en de ruststand van 2-2 op het scorebord zette.

Na rust scoorde Asv de Dijk nog wel 3 keer en liet zien dat het beter was dan de Raaltenaren dat de wedstrijd met 10 man eindigde na een rode kaart voor Lucas Jr. wegens vasthouden. Rohda Raalte wilde nog alles op alles zetten, maar zag de Amsterdammers uitlopen naar een 5-2 eindstand.