Nieuws

Kleding en materialen; kleedkamers en trainingsschema

In onderstaande PDF bestanden vinden jullie het definitieve trainingsschema, de indeling van de ballenkasten en kleedkamers.

Verder graag aandacht voor onderstaande info:
Het sportpark is op 20 augustus 2018 weer geopend voor trainingen met dien verstande dat:
– De kleedkamers waarschijnlijk niet eerder dan 27 augustus geopend zijn.
– De vaste goals NA 20 augustus geplaatst gaan worden.
– Veld 3 op 27 augustus open gaat.
– Enkele selectieteams toestemming hebben een week eerder met hun training te starten.

Trainingsschema (zie bijlage)
Het trainingsschema is definitief en gaat in op 20 augustus.
Iedereen dient zich strikt aan de kleedkamerindeling en trainingstijden te houden. Op eigen initiatief tijden aanpassen, wisselen etc. is NIET toegestaan. Aanvragen tot wijzigingen kunnen gedaan worden via: training@RohdaRaalte.nl
Geef het door als je structureel geen gebruik maakt van de toegewezen trainingstijden. De beheerder van het trainingsschema kan dan misschien een ander team blij maken.

Aanvraag 2e training
Indien teams een 2e training wensen dan kunnen zij naar de open plekken in bijgaand trainingsschema kijken en een 2e training aanvragen via training@RohdaRaalte.nl Medio augustus wordt daarna een uitgebreidere versie van het trainingsschema verspreid.

Kleding en materialen
Op 28 en 29 augustus is er de gelegenheid om wedstrijdkleding (shirt, broek en kousen) te ruilen. Dat kan op beide dagen van 19.00 tot 21.00 uur in de instructieruimte boven in het SCAS gebouw. Voor nieuwe leden is er dan, voor zover nog van toepassing, tevens gelegenheid om kleding in ontvangst te nemen. De trainingsmaterialen (ballen, waterzak, bidons e.d.) liggen inmiddels al in de betreffende teamkasten in de materiaalruimte naast de Rohdahal. In principe heeft ieder team dezelfde kast als vorig seizoen, m.u.v. uiteraard de nieuwe teams. Op bijgevoegd schema is te zien welk team van welke kast gebruik gaat maken. De wedstrijdballen en de cijfercode voor het openen en sluiten van de teamkast worden de komende weken op dinsdag- en woensdagavond uitgereikt. Hiervoor kan telefonisch (06-12975815) of per e-mail (materialen@rohdaraalte.nl) een afspraak worden gemaakt met John Jansen.

Rien van der Hooft
Namens betrokken commissies

Indeling ballenkasten 180718 v2

Rohda Raalte 2018-2019 – definitief trainingsschema – versie 180717

Rohda Raalte 2018-2019 – indeling velden, kleedkamers en kasten – versie 180717 v2

Voor jou geselecteerd

Naar boven