Nieuws

Goede beurt Rohda Raalte in Sallands Streekteam

Dinsdagavond 15 juli stond de jaarlijkse wedstrijd op het programma tussen het Sallands Streekteam en GA Eagles. Deze wedstrijd die in Heeten werd gespeeld, wordt jaarlijks georganiseerd door de Deventer Scheidsrechters vereniging. Het was ook een weerzien tussen vele oude bekenden. Bij GA Eagles speelde Teije ten Den mee. Bij het Sallands Streekteam waren er meerdere bekenden. Coach was deze avond Marc Lobbert, momenteel trainer/coach van de vv Heino. Verzorger Jan Tepperik was ook actief aanwezig. Hij gaat komend seizoen onder andere de eerste selectie van Rohda Raalte verzorgen.

Bij de spelers die Marc Lobbert geselecteerd had, zagen we Jesper Harmens, Lars Kamperman-Leferink en Dennis Hettinga namens Rohda Raalte. Verder zagen we ook enkele ex-Rohda Raalte spelers in actie komen, waaronder Jasper Broekhuis, Laurens Tepperik en doelman Tom Vastenavond. Het werd een moeilijke avond voor GA Eagles, dat momenteel in een trainingskamp zit in het Gelderse Garderen. Het speelde niet goed. Toch werden er genoeg kansen gecreëerd, maar deze werden niet benut.

gaeagles1

Het was Lars Kamperman-Leferink die de score opende door vanuit een vrije trap, die dan wel van richting veranderde, binnen te schieten. Vlak daarna was het alweer 1-1 via Marnix Kolder. In de tweede helft, waarbij Marc Lobbert een zestal spelers wisselde, liep GA Eagles uit naar een 1-4 voorsprong. Via Dennis Hettinga en Jasper Broekhuis (strafschop) kwam het Sallands Streekteam nog dichtbij een gelijkmaker. Helaas was er daar geen speeltijd meer voor. Toch al met al een leuke wedstrijd.

Hier een link naar een video, gemaakt door Rohda Raalte TV: Sallands Streekteam – GA Eagles

Foto’s zijn van Salland Voetbal

Voor jou geselecteerd

Naar boven