Nieuws

“Er groeit niets, met zo’n hete zomer”

Ondanks het veelvuldig sproeien, hebben onze natuurgrasvelden toch behoorlijk te lijden gehad van de constant hoge temperaturen deze zomer. Het jonge gras heeft het niet gered, het oudere gras heeft de droogte wel doorstaan. Dit betekent dat de natuurgrasvelden niet mooi dicht zijn gegroeid. Als er nu op gespeeld gaat worden, hebben we uiteindelijk het hele seizoen last van slecht bespeelbare velden. Tijdelijk de velden ontzien is dan ook de beste oplossing. Er is inmiddels nieuw gras ingezaaid en dit zal dus even de tijd nodig hebben om te groeien.

Dit betekent dat:
– Veld 2 ( achter het clubhuis ) en veld 3 ( naast het hoofdveld ) tot eind september niet gebruikt kunnen worden.
– Veld 7 ( naast het oude zwembad ) zal alleen gebruikt kunnen worden voor pupillen wedstrijden vanaf 1 september.

Trainingsveld 6 : gaat wel open de maandag na de Stöppelhaene, maar wel met het verzoek om deze te ontzien als er onverhoopt ruimte is op de kunstgrasvelden.

Doordeweekse oefenwedstrijden of bekerwedstrijden zijn voorlopig niet mogelijk om deze te organiseren op de velden van Rohda Raalte tijdens deze periode. Op de kunstgras velden zou theoretisch kunnen, maar dit betekent dat andere teams niet kunnen trainen.

Voor oefenwedstrijden in het weekend graag nauw contact houden met het wedstrijdsecretariaat:

Gerard Rientjes (jeugd t/m JO19) en Bernard Jansen (Senioren)

Vanaf maandag 20 augustus zijn de kunstgrasvelden en tevens de materialenruimte open. De kleedkamers zijn maandag na de Stöppelhaene weer geopend.

Het Bestuur

Voor jou geselecteerd

Naar boven