Nieuws

Geslaagde 39e editie Rabobank Salland Gé Nijboer Toernooi

Op zaterdag 1 en zondag 2 september is voor de 39e keer het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi gehouden. Onder perfecte weersomstandigheden is het toernooi gespeeld. Helaas kon het toernooi voor de jongens O13 niet doorgaan omdat de natuurgrasvelden vanwege de droogte niet bespeeld konden worden.

Ondanks dat steeds minder teams zich aanmelden vanwege bekerverplichtingen en vakantie kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi. Veel jongens en meisjes hebben voor het eerst gevoetbald met elkaar en is dit toernooi voor veel teams de start van het seizoen. Ook kunnen de voetballers via het toernooi wennen aan de “nieuwe” regels, zoals kleiner veld, indribbelen en wedstrijdbegeleider in plaats van een scheidsrechter.

Als organisatie hebben wij weer veel complimenten ontvangen van de deelnemers. Vanaf deze plaats wil ik nogmaals alle vrijwilligers bedanken die mee hebben geholpen met dit toernooi.

Het wordt nog een uitdaging volgend jaar, maar dan hopen wij voor de 40e keer het toernooi te organiseren. Maar voor dit seizoen wens ik jullie allemaal veel succes en plezier met het mooiste spelletje dat er is!

Sportieve groet,
Patrick Booijink
Toernooicommissie Rohda Raalte

Foto’s: Vanessa Driessen

Voor jou geselecteerd

Naar boven