Nieuws

Aanstaande zondag start de competitie

Rohda Raalte begint aanstaande zondag aan de competitie van het seizoen 2018-2019. Niet alleen Rohda Raalte 1 start aan de competitie. Alle Rohda Raalte teams beginnen zaterdag of zondag aan de competitie. De eerste beker ronde zit er voor bijna alle teams al weer op, dus kan nu het ‘echte’ werk beginnen.

Het vlaggenschip van Rohda Raalte begint met een uitwedstrijd in Beek-Ubbergen tegen Bvc’12. Direct al een topper in de 1e Klasse E. Bvc’12 geldt namelijk als een goed team. Niet voor niets werd met twee jaar geleden kampioen in de 1e Klasse E. Afgelopen seizoen had het het moeilijk in de Hoofdklasse en degradeerde via de nacompetitie.

Het team van Rohda Raalte is zo goed als fit en op een paar kleine vraagtekens na, zal er een sterk team op het veld staan in Beek-Ubbergen. Het beloofd dus direct al een spannende wedstrijd te gaan worden op het grasveld in Beek-Ubbergen. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Barrett en hij wordt geassisteerd door Dhr. de Reuver en Dhr. van Bergen. Aanvang is 14:00 uur.

Resultaten van de laatste ontmoeting in Beek-Ubbergen:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
18-12-2016 0-2 Lars van Schooten & Edilson José Coelho

Voor jou geselecteerd

Naar boven