Goede start ROHDA Raalte

Rohda Raalte is de competitie goed van start gegaan. In Beek-Ubbergen werd met 0-4 gewonnen van het uit de Hoofdklasse gedegradeerde Bvc’12. Na ruim 90 minuten stond er een 0-4 eindstand op het scorebord.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Het was nat in Beek-Ubbergen. De gehele wedstrijd regende het en op het grasveld van Bvc’12 ging Rohda Raalte het beste met de omstandigheden om. Bvc’12 speelde zeker niet onaardig, maar Rohda Raalte was deze middag zeer effectief. Ook het scoreverloop maakte het voor de Raaltenaren natuurlijk makkelijker.

Al in de 8ste minuut kwam Rohda Raalte op voorsprong via nieuwkomer Wesley Hansler. De oud Colmschate-speler kapte zijn directe tegenstander uit en schoot mooi binnen vanaf rand zestien-meter. Nog voor de rust zette Edilson José Coelho op 0-2 met een mooi afstandsschot.

Na de rust probeerde Bvc’12 de aansluitingstreffer te maken, maar het was Rohda Raalte dat via Wesley Hansler de wedstrijd beslistte. In blessuretijd scoorde Lars van Schooten de misschien ietwat geflatteerde 0-4 met een wonderschoon doelpunt.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte zijn eerste thuiswedstrijd in deze competitie op Sportpark Tijenraan tegen Fc Winterswijk dat deze zondag gelijk speelde tegen de vv Heino.

‘8 0-1 Wesley Hansler; ’38 0-2 Edilson José Coelho; ’54 0-3 Wesley Hansler; ’90+1 0-4 Lars van Schooten
Geel: Thom Strijland (Rohda Raalte) & Niek Sebens (Bvc’12)
Scheidsrechter: Dhr. Barrett

Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Thom Strijland, Stefan Beltman, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Wesley Hansler (’88 Sander Blok), Edilson José Coelho (’81 Djeremy Zandvliet) & Teun Bakhuis (’58 Mart Lugtenberg)

Camera: Erik Roelofs & Jeroen Vulink
Foto’s: Erik Roelofs
Montage: René Kappert