Nieuws

Start Voetbalschool Goedkoop

Aankomende vrijdag 28 september start Demy Goedkoop met de demo-training van zijn voetbalschool. De demo-training verzorgt Demy om ouders en kinderen kennis te laten maken met zijn unieke materialen. Materialen die nieuw zijn voor kinderen, waardoor de beleving van kinderen tijdens techniektraining anders wordt, wat uiteindelijk het spelplezier en dus de ontwikkeling van het kind ten goede komt. Daarnaast om ouders een indruk te geven van hoe hij zijn trainingen vorm geeft en opbouwt.

De eerste training van de eerste cyclus start op vrijdag 5 oktober. Aanmelden voor de eerste cyclus is al mogelijk! Dat kan ook door een mail te sturen naar: demygoedkoop@hotmail.com.

Aanmelden voor de demo-training kan tot woensdagavond 19:00 uur. Deze demo-training is gratis te bezoeken en te volgen door iedereen in de leeftijdscategorie O9 t/m O13. Aanmelden voor de demo-training, kan door een mail te sturen naar: demygoedkoop@hotmail.com.

Donderdagmorgen volgt er een mail waarin staat in welke groep uw zoon/dochter zit tijdens de demo-training, en op welk tijdstip hij/zij wordt verwacht.

Voor jou geselecteerd

Naar boven