Nieuws

Informatieavond F-league seizoen 2018/2019

Woensdagavond 26 september jongstleden werd er voor de ouders/verzorgers van de F-league een welkoms bijeenkomst gehouden. Deze bijeenkomst werd gehouden voor de nieuwe aanmeldingen bij de F-League. Onder het genot van een kopje koffie/thee werden de tweeëntwintig geïnteresseerde ouders/verzorgers als eerste geïnformeerd door Björn Spijker.

Hij sprak over de organisatie structuur binnen Rohda Raalte. Daarbij werd inzichtelijk gemaakt wie voor welk betreffend onderdeel het aanspreekpunt is binnen de vereniging. Vervolgens nam Niek Velderman, mede coördinator van de F-League, het stokje over en gaf uitleg over allerlei zaken omtrent de F-league. Onderwerpen die ter sprake kwam liep uiteen van informatie over de trainingen/wedstrijden tot de kernwaarden & gedragsregels die worden gehanteerd bij Rohda Raalte.

Koen Schrijver sloot de presentatie af. Hij informeerde een ieder over de commissie Rohda Raalte-Clubmensen. Hij heeft uitgelegd wat de nieuw opgerichte commissie doet en wat het doel is. Hij heeft de aanwezigen geboeid om bij Rohda Raalte clubman/-vrouw te worden! Geïnteresseerden kunnen zich aanmeldden via rohdaclubmensen@rohdaraalte.nl.

Na afloop van de bijeenkomst was er voor alle aanwezigen een Goody-Bag om mee naar huis. Deze is mede mogelijk gemaakt door sponsors als Azerty, Elco Totaal, ProWork Salland, Laurel’s cafe-pannnenkoekenhuis, Te Wierik uitblinkers in specialistische reiniging, Zuivelhoeve Raalte, Intersport Raalte en Gelid Solutions.

Al met al een geslaagde avond en een warm welkom voor onze nieuwe leden!

Sportieve voetbal groet,

F-league ROHDA Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven