Nieuws

Prima winst in 1e thuiswedstrijd

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een prima overwinning behaald op Fc Winterswijk. Met name in de 1e helft was Rohda Raalte de bovenliggende partij en maakte dan ook in die 1e helft het verschil.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon goed aan de wedstrijd en zette Fc Winterswijk van meet af aan onder druk. Rohda Raalte speelde een tandje sneller dan de Achterhoekers en kwam dan ook halverwege de 1e helft verdiend aan de leiding via een schot van Lars van Schooten. Edilson José Coelho maakte middels een prima actie na een half uur de 2-0 wat dan ook de eindstand bleek.

Fc Winterswijk probeerde wel, maar kwam niet tot een uitgespeelde kans. Wel had men een aantal gevaarlijke afstandsschoten die het doel misten. In de 2e zakte Rohda Raalte in en zo bleef Tom Vastenavond de ‘nul’ vasthouden.

Komende week staat er een uitwedstrijd op het programma. Aanstaande zondag reist Rohda Raalte naar Enschede om daar de confrontatie met Rigtersbleek aan te gaan.

Karakteristieken:
’19 1-0 Lars van Schooten; ’31 2-0 Edilson José Coelho
Geel: Dirk-Jan Klijn Velderman (Rohda Raalte) & Tom Stemerdink (Fc Winterswijk)
Scheidsrechter: Dhr. Karacaoglan

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Thom Strijland (’90+1 Brent Herbrink), Sander Blok, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten (’73 Teun Bakhuis), Wesley Hansler, Edilson José Coelho & Mart Lugtenberg (’85 Djeremy Zandvliet).

Camera: Tawfeek Alfar
Foto’s: Erik Roelofs
Montage: René Kappert

Foto’s: Alex Oldeman

Voor jou geselecteerd

Naar boven