Puntverlies in Enschede

Rohda Raalte heeft zondagmiddag twee punten verloren in de uitwedstrijd tegen Rigtersbleek. In een slechte wedstrijd van beide kanten werd er toch nog vier keer gescoord. Twee keer aan beide kanten. Eindstand: 2-2.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte had met name de eerste helft moeten scoren en afstand moeten nemen van de Enschedeërs. Dat deed het niet, waardoor de ruststand op 0-0 kwam. Wel raakte Rohda Raalte de keeper en de paal.

In de tweede helft had Rohda Raalte een zuivere strafschop moeten krijgen, zoals je ook in de samenvatting kunt zien. Scheidsrechter Pals oordeelde echter anders… Even later kwam Rigtersbleek op voorsprong via een fout in de verdediging van Rohda Raalte. Een paar minuten later was het alweer gelijk via Dirk-Jan Klijn Velderman. Rohda Raalte kwam kort daarna alweer op achterstand via een ongelukkige kopbal van invaller Emiel Haarman, die zijn goede optreden helaas ongelukkig afsloot. Diep in blessure tijd was het Wesley Hansler die de meer dan verdiende gelijkmaker binnen kopte. Eindstand dus 2-2.

Door dit gelijke spel zakt Rohda Raalte naar de tweede plaats op de ranglijst van de 1e Klasse E. Alleen Tvc’28 haalde tot nu toe de volle 9 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week zondag speelt Rohda Raalte thuis op Sportpark Tijenraan. Het Hengelose Bwo komt dan op bezoek.

’64 1-0 Gerard Monnikhof; ’74 1-1 Dirk-Jan Klijn Velderman; ’76 2-1 Emiel Haarman (E.d.); ’90+5 2-2 Wesley Hansler.