Nieuws

Eenvoudige winst op BWO Hengelo

Rohda Raalte had zondagmiddag geen kind aan Bwo Hengelo. Het werd op Sportpark Tijenraan 5-1 voor de Raaltenaren en dat was niet eens geflatteerd. Wanneer Rohda Raalte de 2e helft vol door was gegaan, had de score hoger uit kunnen vallen.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Helaas moest Thom Strijland al na 6 minuten het speelveld verlaten. Hij kwam ongelukkig terecht en ging door zijn enkel heen. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat zijn enkel niet gebroken is. Het is nog even afwachten hoe ernstig zijn blessure is.

Dan de wedstrijd: Het niveau verschil was goed te zien. Rohda Raalte vond elkaar vele malen gemakkelijker dan de Hengeloërs dat deden. De handelingssnelheid van de Raaltenaren was ook beter en zo liep Rohda Raalte gemakkelijk uit naar een 3-0 voorsprong binnen een half uur, middels onder andere twee fantastische mooie goals van Wesley Hansler en een snoeiharde kopbal van Coen van Heun. Daarna verslapte Rohda Raalte en het zag de Tukkers op 3-1 komen. Geheel onnodig………..

In de tweede helft was het zaak om snel de voorsprong weer naar 3 doelpunten verschil te brengen. Dat dit uit een terechte strafschop gebeurde (Jesper Harmens werd gevloerd), hadden de Raaltenaren maling aan. Vlak daarna tilde Edilson Coelho de eindstand naar 5-1 en kon Rohda Raalte de wedstrijd rustig uitspelen.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte wederom een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan tegen een club uit het Twentse Hengelo. Hvv Tubantia is dan de tegenstander.

Karakteristieken:
’13 1-0 Wesley Hansler; ’18 2-0 Coen van Heun; ’27 3-0 Wesley Hansler; ’38 3-1 Bryan Nijhof; ’53 4-1 Lars van Schooten (Strafschop); ’59 5-1 Edilson José Coelho