Nieuws

Rohda Raalte verliest koppositie

Rohda Raalte heeft zichzelf zondagmiddag een slechte dienst bewezen. In een slechte wedstrijd was Longa’30 de minst slechte en won dus met 2-1 van Rohda Raalte. Door deze uitslag zakt Rohda Raalte van plek 1 naar de 4e positie op de ranglijst. De 1e periodetitel lijkt ineens een heel eind weg.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon dan wel goed en scoorde via Wesley Hansler al na twee minuten spelen, maar kon die goede start niet doorzetten. Het speelde zelf zeer onzorgvuldig en het was Longa’30 dat bijna alle ‘2e ballen’ won. Na 19 minuten was het Freek Heinsbroek die zeer zorgvuldig de bal binnen schoot.

In de 2e helft was Rohda Raalte dan misschien wel de bovenliggende partij, maar het zag Longa’30 scoren. Wederom was het Freek Heinsbroek die van buiten de zestien raak mocht schieten.

Volgende week zondag een kans om weer te revancheren. Het Nijverdalse De Zweef komt dan op bezoek.

Karakteristieken:
‘3 0-1 Wesley Hansler; ’20 1-1 Freek Heinsbroek; ’54 2-1 Freek Heinsbroek
Toeschouwers: 500
Scheidsrechter: Dhr. Kuiper
Geel: Nick te Veldhuis, Tim Bader & Bram Wopereis (Longa’30) & Lars van Schooten & Coen van Heun (Rohda Raalte)

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Sander Blok, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens, Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Wesley Hansler (’53 Djeremy Zandvliet), Edilson José Coelho & Teun Bakhuis (’85 Jurrian Keilholtz)

Camera: Jeroen Vulink & René Kappert
Foto’s: Alex Oldeman
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven