Nieuws

Een nieuw seizoen, weer veel nieuwe gezichten

Een nieuw voetbalseizoen gloort weer aan de horizon en zoals elk seizoen zijn er ook dit jaar weer diverse wijzigingen op verschillende posities. Zo ook binnen de Technische Stuurgroep van Rohda Raalte. Peter Reumer is na drie jaar bij Rohda Raalte gestopt als Manager Voetbalzaken en zal zijn voetballoopbaan voortzetten bij SV Dalfsen als trainer/coach van het eerste elftal.

Een groot deel van zijn taken zal worden overgenomen door Dennie Broeks. Hij zal de coördinatie van alle voetbaltechnische zaken voor zijn rekening nemen. In grote lijnen komt het er op neer dat Dennie Broeks het aanspreekpunt is voor alle jeugdtrainers van de selectieteams. Ook zal Dennie Broeks de contacten met de BVO’s, regionale amateurverenigingen (VOS) en de KNVB onderhouden. Hij wordt daarbij ondersteund door Maikel Jansen of Lorkeers voor de pupillen en C-junioren, door Tom Maatman bij de B-junioren en door Hans Nijboer bij de A-junioren.

Verder zijn er verschillende taken verdeeld onder andere leden van de Technische Stuurgroep of mensen binnen de club. Fabian Meijerman zal aanspreekpunt zijn voor zaken rondom de keepers. De scouting zal worden gecoördineerd door Eddie van den Berg. Bestuurlijk blijft Gerard Marsman eindverantwoordelijk voor het voetbaltechnische beleid van Rohda Raalte.

Peter Reumer wil ten slotte via deze weg iedereen bedanken voor de plezierige samenwerking in de afgelopen jaren en wenst de club veel succes in het nieuwe seizoen.

Voor jou geselecteerd

Naar boven