Nieuws

Aanstaande zondag uitwedstrijd tegen Wavv

Aanstaande zondag, 18 november, staat er voor Rohda Raalte een uitwedstrijd op het programma tegen Wavv uit Wageningen. Wavv staat voor Wageningse Arbeiders Voetbal Vereniging en telt momenteel zo’n 600 leden. De club promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie vanuit de 2e klasse naar de 1e klasse en doet het boven verwachting erg goed. Vooral de voorhoede scoort er regelmatig op los.

Voor Rohda Raalte is dit natuurlijk ook weer een wedstrijd om 3 punten te kunnen halen. Het zal zoals gebruikelijk altijd voor de 3 punten gaan en zeker geen ‘bus komen parkeren’. Het zou zelfs bij winst eventueel nog de 1e periode kunnen gaan winnen, maar dan moet Longa’30 zaterdagavond niet winnen van Fc Winterswijk (aanvang 18 uur) en mag Sc Bemmel zondagmiddag niet winnen van Bvc’12. Eerst afwachten dus, maar natuurlijk zal er zelf wel gewonnen moeten worden!

Na het weekendje rust is Rohda Raalte weer opgeladen en heeft het zin in deze confrontatie met de Wageningers. Elf seizoenen geleden speelden beide clubs voor het laats tegen elkaar. Rohda Raalte won in het seizoen 2007-2008 met 1-2 op de Wageningse berg. De statistieken van dit seizoen geven aan dat het een spannende wedstrijd gaat worden met veel doelpunten. Wavv scoort namelijk gemiddeld 3,5 keer per wedstrijd tegen 3,4 keer voor Rohda Raalte. De Raaltenaren daarentegen krijgen minder doelpunten tegen, 1,4 om 1,6. Kortom, het kan nog wel eens een leuke middag worden voor met name de neutrale toeschouwer.

De wedstrijd op Sportpark J.D. van Ketwich Verschuur vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. van Schaik en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Wannet en Dhr. Smelt.

Resultaten van de laatste ontmoeting in Wageningen:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
16-09-2007 1-2 Rik Keijzer & Jesper Harmens

Voor jou geselecteerd

Naar boven