Nieuws

Rohda Raalte wint, ziet concurrentie punten verspelen en pakt 1e periode

Het was een mooie dag in Wageningen. Het was dan wel koud, maar in het zonnetje was het goed vertoeven. Rohda Raalte won, zag zaterdagavond Longa’30 gelijk spelen tegen Fc Winterswijk, zag Sportclub Bemmel verliezen van Bvc’12 en won zelf zeer verdiend van Wavv Wageningen (1-3).

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

(De samenvatting wordt elke maandag uitgezonden door Salland1 (RTV Raalte))

Van meet af aan was Rohda Raalte de bovenliggende partij. De Wageningers wilden wel, maar het klasseverschil was gewoon te groot. Met 1e jaars JO19-1 speler Alex de Jong in de basis (Sander Blok kon niet spelen in verband met een gebroken duim), won het met gemak met 1-3 van Wavv. Van tevoren had de technische staf van de Raaltenaren vernomen dat Wavv een hele aardige ploeg hadden, maar daar was vanmiddag niets van te zien.

Na ruim een half uur spelen werd de ban gebroken door een goede dieptepass van Alex de Jong op Teun Bakhuis die hier wel raadt mee wist en de verdiende voorsprong op het scorebord zette. Na rust kon Rohda Raalte uitlopen naar 0-3. In blessuretijd wist Wavv de eer te redden door de 1-3 eindstand op het scorebord te zetten.

Het was na de wedstrijd nog even wachten op het eindsignaal bij Sc Bemmel – Bvc’12; en toen bleek dat het daar 2-3 was geworden, kon er een klein feestje beginnen. Ook terug op Sportpark Tijenraan werd Rohda Raalte feestelijk ontvangen de de lagere seniorenteams, die deze Super Sunday nog feestelijker maakte.

Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan het Tubbergse Tvc’28.

Karakteristieken:
’36 0-1 Teun Bakhuis; ’36 0-2 Edilson José Coelho; ’80 0-3 Djeremy Zandvliet; ’90+1 1-3 Michael Beekhuizen
Scheidsrechter: Dhr. van Schaik
Geel: Edilson José Coelho (Rohda Raalte) & Melchior Onderstal (Wavv)
Toeschouwers: 400

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Alex de Jong (’86 Joost Kieftenbeld), Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten (’82 Sven Kruiper), Wesley Hansler, Edilson José Coelho & Teun Bakhuis (’72 Djeremy Zandvliet).

Camera: Demy Goedkoop
Interview: Bernard Jansen
Montage: René Kappert
Foto’s: Alex Oldeman

Voor jou geselecteerd

Naar boven