Nieuws

Santa Run in het centrum van Raalte

Op 16 december 2018 om 16.00 uur organiseert de Rotary Club Raalte voor de zesde keer de Santa Run in het centrum van Raalte ten bate van kinderen in Salland die in een ‘minima-gezin’ leven.

‘Meedoen’ en ‘Erbij horen’ is voor alle kinderen belangrijk
We verrassen nu al jaren kinderen in de basisschoolleeftijd uit minima-gezinnen met een Sinterklaascadeautje. De kinderen, zo’n 450, worden geselecteerd door de plaatselijke welzijnsorganisaties: Humanitas, Stichting Leergeld, Stichting De Kern, Vluchtelingenwerk en Voedselbank.

Wat vragen wij van u
We zijn op zoek naar mannen, vrouwen en kinderen, die verkleed in een kerstmanpak de Santa Run in het centrum van Raalte willen rennen, huppelen of wandelen. Door deze deelname kunnen wij sponsoren benaderen die ons financieel ondersteunen

Wat, hoe en waar
De Santa Run vindt plaats zondag 16 december 16.00 uur bij de Plaskerk in het centrum van Raalte. De 3 km lange “fun”-loop begint om 15.45 uur met een warming up, daarna worden 3 rondjes in het centrum van Raalte gelopen. Er is muziek en er is publiek!

U kunt zich opgeven op www.santarunraalte.nl met het aantal verwachte deelnemers van uw organisatie, zodat wij voldoende pakken kunnen reserveren. Voor elke deelnemer is er een mooie medaille en er zijn prijzen te behalen voor de mooiste kerstman/ kerstvrouw, voor de ludiekste groep en voor de snelste deelnemer!

De deelnameprijs voor de kerstmanpakken zijn dit jaar verlaagd; een compleet pak voor een kind is € 2,50, die voor een volwassene is € 5,-. Deze bijdrage komt geheel ten goede aan de kinderen; de Rotaryclub draagt de kosten voor de organisatie en de aankoop van de pakken.

Hartelijk dank en met vriendelijke groet, Rotary Club Raalte,
De organisatie van Santa Run 2018

Christel Elders en Jan Regelink

Voor jou geselecteerd

Naar boven