Nieuws

Voorbeschouwing vv Heino – ROHDA Raalte

Aanstaande zaterdagavond staat de Grote Sallandse Derby weer op het programma. Voor het derde seizoen achtereen gaan we naar Heino om daar de confrontatie aan te gaan tegen de vv Heino. Na drie keer gelijk gespeeld te hebben, wordt het weer eens tijd om drie punten van Heino te gaan pakken.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte is inmiddels trotse koploper en vv Heino staat momenteel tiende. Een plaats waar men snel vanaf wil, het wil hogerop om zich veilig in de middenmoot te vestigen. Na een zeer moeizaam begin van het seizoen, waar het wel goed voetbalde, aldus de trainer van Heino, Martijn de Vogel, won men afgelopen weekend met 0-3 van Wavv. Een prima resultaat. Men wil natuurlijk die goede flow doorzetten en dan komt deze wedstrijd tegen ons Rohda Raalte natuurlijk op een zeer gunstig moment.

Natuurlijk wil Rohda Raalte de goede lijn van afgelopen weken doorzetten. Zeker daar volgend weekend de topper tegen Sportclub Bemmel op het programma staat in Raalte. Tussendoor speelt Rohda Raalte overigens dinsdagavond nog thuis voor de beker tegen Go Ahead Kampen.

Toch staat deze wedstrijd op zichzelf en zal het een echte derby gaan worden. Meestal niet met mooi voetbal, maar wel met strijd en passie. Als we beide teams moeten geloven, wordt er zeer goed voetbal gespeeld, dus zal dit er ook nog eens bij komen. Kortom, alle reden om aanstaande zaterdagavond naar Heino te gaan om deze wedstrijd te gaan aanschouwen en natuurlijk om ons Rohda Raalte positief te steunen!

Natuurlijk hoort er bij zo’n derby enkele regels om alles goed te laten verlopen. We hopen dat de Rohda Raalte supporters zeer positief achter ons vlaggenschip gaan staan en dat deze derby een reclame moet zijn voor de voetbalwereld!

Beide besturen hebben onderstaande regels opgesteld en hopen dat iedereen zich daar aan wil houden:
– In verband met een sponsorevenement is de kantine vanaf 18.15 uur geopend voor publiek.
– Er zullen ook buiten verkooppunten ingericht worden.
– Muntenverkoop vindt plaats op meerdere punten.
– Vuurwerk is verboden! Bij verdenking van vuurwerkbezit kunnen tassen gecontroleerd worden.
– Volg aanwijzingen van de sportparkdiensten (herkenbaar aan de gele hesjes) en de omroeper op.
– Alcoholgebruik is niet toegestaan langs het veld.
– Zelf meegebrachte alcoholische dranken zijn niet toegestaan.
– Het bestuur houdt zich het recht voor om mensen van het sportpark te verwijderen.

De wedstrijd op Sportpark de Kampen vangt aan om 19:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Nelissen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Brondijk en Dhr. Osman. KOMT ALLEN!

De Activiteiten Commissie Rohda Raalte nodigt je uit om met de trein mee naar Heino te gaan. Het programma is als volgt:
– 16:00 uur Verzamelen bij Rohda Raalte
– 17:25 uur Vertrek trein naar Heino
– 19:00 uur Aanvang: vv Heino – ROHDA Raalte

Resultaten van de laatste 2 ontmoetingen in Heino:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
03-09-2016 1-4 Ronald Gomez (2x), Lars van Schooten & Djeremy Zandvliet
07-04-2018 1-1 Lennart Krijger

Voor jou geselecteerd

Naar boven