Nieuws

Voorbeschouwing Topper Rohda Raalte – Sc Bemmel

Aanstaande zondag staat er een topper op het programma. Koploper Rohda Raalte ontvangt thuis op Sportpark Tijenraan Sc Bemmel, de nr. 2 op de ranglijst van de 1e Klasse E. Gaat Rohda Raalte een gat slaan, of komt Sc Bemmel bovenaan te staan? Kortom, alle reden om dit mooie affiche te komen bezoeken en natuurlijk om onze Rood-Gelen aan te moedigen!

Vorig seizoen won Rohda Raalte nog met 3-0. Een jaar dat Sc Bemmel het moeilijk had in de 1e Klasse E. Eigenlijk was men gedegradeerd via de nacompetitie naar de 2e Klasse, maar omdat jong Achilles’29 zich terug trok in de Hoofdklasse, kwam er een extra plekje vrij en zo bleven de Bemmelers in de 1e Klasse.

Nu de geblesseerde spelers weer aangehaakt zijn, en men zich versterkt heeft, draait het bovenaan mee in de 1e Klasse. Men scoort makkelijk, maar krijgt ook wat makkelijker dan de Raaltenaren de doelpunten tegen. Aanstaande zondag moet men ook Davy Hendriks missen, die afgelopen zondag een rode kaart kreeg in het duel tegen De Zweef (3-3).

Rohda Raalte staat er na de teleurstellende derby tegen Heino (1-1) weer lekkerder op na de gewonnen bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag tegen zaterdag 1e Klasser Go Ahead Kampen (2-0). Wel moet Rohda Raalte Dirk-Jan Klijn Velderman missen die geopereerd is aan een sleutelbeen breuk die hij opliep in het duel tegen Heino.

Zijn plek werd dinsdag prima ingevuld door Aron Wierenga, die zelfs tot Man of the Match werd verkozen. Of Aron zondag ook weer bij de selectie zit is nog niet bekend. Rohda Raalte 2 speelt immers de topper in Haaksbergen tegen HSC’21. We zullen het zien aanstaande zondag. Rohda Raalte zal in elk geval een prima elftal gaan opstellen, die er voor zal gaan om het gat te gaan vergroten.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. van de Werf uit Joure en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Leussink en Dhr. Rozema. We hopen dat jullie weer in grote getale ons Rohda Raalte komen aanmoedigen net zoals dat afgelopen zaterdag het geval was! KOMT ALLEN!

Resultaten van de laatste 2 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
15-10-2017 3-0 Edilson José Coelho (2x) & Lars van Schooten
30-10-2016 0-0

Voor jou geselecteerd

Naar boven