Nieuws

Rohda Raalte JO13-1 Herbstmeister 3e divisie

Onze jongens (én meid) van het succesvolle Rohda Raalte JO13-1 heeft de eerste seizoenshelft als koploper afgesloten. Na een verliespartij in de openingswedstrijd van het seizoen is het team vervolgens ongeslagen gebleven met als gevolg dat het zich herfstkampioen mag noemen.

Na een reeks van overwinningen en gelijke spelen kon het team van hoofdtrainer Lars te Wierike zich afgelopen weekend na de 0-4 overwinning in en tegen Fc Winterswijk ‘Herfstkampioen’ noemen van de 3e divisie. Uiteraard was een klein feestje het gevolg.

Het team wordt wekelijk aangemoedigd door een groeiende supportersschare. Het vertoonde spel, verzorgd combinatievoetbal, is daar natuurlijk debet aan. Supporters worden verwend. De spelers werden na afloop van de wedstrijd tegen Fc Winterswijk beloond met een stuk taart, uiteraard ook voor de stand op de ranglijst maar méér nog voor de getoonde inzet en dus de wil om zelf beter te willen worden/stappen te maken.

Rohda Raalte JO13-1 kan zich gaan opmaken voor een heet voorjaar waarin het met de huidige explosieve groei zich kan gaan mengen om het kampioenschap.

Voor jou geselecteerd

Naar boven