Nieuws

We gaan beginnen aan het nieuwe seizoen

Aanstaande zondag gaat Rohda Raalte beginnen aan het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse C. De selectie is niet veel veranderd, naar onze mening toch sterker. Negen à tien basisspelers zullen aanstaande zondag weer in het veld staan tegen promovendus Achilles 1894 uit Assen. Van de basisspelers van het afgelopen seizoen is eigenlijk alleen Djeremy Zandvliet vertrokken naar de beloften van de GA Eagles. Daar tegenover staat de komst van de zeer ervaren Jeffrey de Visscher vanaf SC Genemuiden en Dennis Hettinga, die overkwam van 3e klasser SV Helios, en het momenteel zeer goed doet.

 

De voorbereiding mag goed genoemd worden. Er werd niet onverdienstelijk verloren van Achilles’29 met maar 3-0. Het Twents Ros Toernooi werd gewonnen en in de beker werd er niet verloren. Toch zegt dit alles niets. Aanstaande zondag gaat het om het ‘echie’.

 

Het is dus voor onze nieuwe trainer, Martin Drent, keuzes maken. Ook op het doel is het momenteel een ‘gevecht’ tussen Ruben Tepperik en Jens Veldwachter. Het is een sportieve strijd om de basisplaatsen. We kunnen concluderen dat de selectie er in de breedte niet zwakker op geworden is. Ook onze ‘eigen jongens’, zoals Jeroen Jansen, Cas Hulsebos, Mart Hento en Aron Wierenga, die vanuit het tweede bij de selectie zijn gekomen, hebben hun kansen gekregen en benut. Vanuit de A-junioren zijn Orveo Ubbergen en Max Kiekebosch bij de selectie gekomen en zullen kansen gaan krijgen om zich te gaan bewijzen in onze hoofdmacht, het vlaggenschip van onze mooie vereniging Rohda Raalte!

 

MartLeerkes

 

Pupil van de week is Mart Leerkes. Hij stelt zich aan U voor: Mijn naam is Mart Leerkes en ben 10 jaar. Ik zit in groep 7 van basisschool de Linderte in Raalte. Ik ben keeper van Rohda Raalte E1. Ik vind keeper zijn het leukst omdat ik mag duiken, coachen en vooral proberen op te bouwen vanuit achteruit met een mooie slingerworp of pass vanaf de grond. Mijn favoriete elftal is Go-Ahead Eagles en mijn favoriete speler bij Go-Ahead vind ik Lesley de Sa. In Nederland vind ik Daley Blind wel heel goed. Ik hoop dat Rohda zijn eerste competitie wedstrijd wint en dat Ruben Tepperik de 0 houdt. Tot zondag!

Groet, Mart Leerkes

 

 

Historie van de laatste 3 wedstrijden in Raalte:

Datum

Uitslag

Doelpuntenmakers Rohda Raalte:
26-09-2004

4-1

Stef Hendriks, Jacco Kemkens, Björn Rutten & Björn Honshorst
18-04-2004

1-1

Onbekend
30-04-2000

1-2

Onbekend

Voor de wedstrijd van aanstaande zondag kunnen we melden dat Thijs Kemperman nog geblesseerd is. Verder is de selectie van trainer Martin Drent fit. We zien U dus graag aanstaande zondag op Sportpark Tijenraan voor de aftrap van het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse C. Sponsor van de wedstrijdbal is List Horeca Groothandel. Het Paradeteam van deze week is Rohda Raalte E4. Aanvang van dit duel is 14:00 uur! Komt Allen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven