Nieuws

Trainers en begeleiders van Rohda Raalte in het “nieuw “gestoken

Met trots heeft Rohda Raalte voorzitter Han Reinders tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt, dat in een periode van 3,5 jaar maar liefst 250 coachjassen, 250 trainingspakken en 250 polo’s beschikbaar zijn gesteld voor alle clubmensen die wekelijks op of rond de velden actief zijn.

Dit uitdagende en bijzondere initiatief is mogelijk gemaakt door de grootste sponsor in dit project Azerty, daarnaast subsponsor ProWork Salland en een bijdrage van de Vrienden van Rohda Raalte. Door de geweldige bijdragen die zij leveren, kan Rohda Raalte de kleding tegen een zeer beperkte eigen bijdrage aan al onze trainers en begeleiders aanbieden.

Azerty vertelde bij de onthulling waarom deze actie het juiste moment is. “Met trots en blijdschap wordt ons logo met de kleding voor de kaderleden van Rohda Raalte, in onze ogen de experts naast en op het veld. Rohda Raalte zou Rohda Raalte niet zijn zonder ondersteuning van de vele vrijwilligers op en rond het veld, waar wij als Azerty enorm veel waardering voor hebben. Door de kaderleden in hetzelfde ‘jasje’ te steken straalt Rohda Raalte de uniformiteit en kracht uit, wat precies aansluit bij het meerjarenbeleid van Rohda Raalte, namelijk ‘stabiel en gezond naar 2021’. Met diezelfde missie en visie wil Azerty, expert voor experts op het gebied van IT-hardware de komende jaren ook verder groeien. Rohda Raalte is voor ons daarmee de club de wij een warm hart toedragen in de vorm van deze sponsoring voor de komende drie jaar”.

De eerste reacties tijdens de aansluitende nieuwjaarsborrel waren veelbelovend en enthousiast. Een mooi resultaat vanuit de ingezette actie door het Rohda Raalte Sponsorteam. Uiteindelijk met als doel, dat zoveel mogelijk trainers en begeleiders van F-league tot aan de senioren teams deze kleding met trots zullen dragen.Voor jou geselecteerd

Naar boven