Nieuws

Geslaagde Rood-Geel Rein Haerlman FIFA-toernooi

Afgelopen zondag is voor de 1e keer het Rood-Geel Rein Haerlman FIFA-toernooi gehouden in onze kantine. Vanaf 12 uur waren er 16 duo’s de strijd aangegaan voor de felbegeerde titel. De aanwezige deelnemers varieerden in leeftijd van 7 tot 14 jaar, waarbij de jongere deelnemers echt niet onder deden voor de wat oudere deelnemers.

In 4 poules hebben alle teams 3 wedstrijden gespeeld waarna de beste twee teams uit de poule doorgingen naar de kwartfinale. Aan de diverse aanmoedigingen te horen moest er tot de laatste minuut gestreden worden voordat duidelijk was wie er door mochten.

Ook in de beslissende wedstrijden van de kwart- en halve finale was het erg spannend wie er uiteindelijk aan het langste eind trokken en zo doorgingen naar de volgende ronde. De laatste twee wedstrijden om de 3e en 4e plaats en de finale werden op een groot scherm in de kantine gespeeld zodat iedereen goed mee kon kijken.

De troostfinale werd gewonnen door Niels Binnenpoorte en Mads Broekgerrits die net iets beter waren dan Marijn Schrijver en Nout Hazelhekke.

De finale werd gespeeld tussen Niek te Wierik / Stijn Schrijver en Alberto Grootenhuis / Niek Olde Olthof. Uiteindelijk waren Albert en Niek de grote winnaars van het 1e Rood-Geel Rein Haerlman FIFA-toernooi.

Namens Rood-Geel en de jeugdcommissie

Voor jou geselecteerd

Naar boven