Nieuws

Zaalvoetbalseizoen dinsdag weer officieel gestart

Afgelopen dinsdag is het zaalvoetbalseizoen bij Rohda Raalte van start gegaan. In de eerste speelronde in de 1e klasse B zijn vier duels gespeeld waarbij maar liefst 39 doelpunten zijn gevallen. Een erg attractieve speelronde dus!
Aanstaande maandag staat de eerste speelronde in de 1e klasse A op het programma. Hier komen de nieuwe teams Plaza en Tekenbureau Alferink voor het eerst in actie. Ook start maandagavond de 1e ronde van de bekercompetitie. In de eerste wedstrijd staan FC Maflander en Café Spoolder tegenover elkaar.
De uitslagen en standen zullen zeer binnenkort wekelijks op deze website worden gepubliceerd zodat de zaalvoetbalcompetitie van Rohda Raalte goed te volgen is. Wanneer je interesse hebt om met een team deel te nemen aan de zaalvoetbalcompetitie kun jij contact opnemen met Mike Klein. Dit kan per e-mail op wedstrijdsecretaris-zaal@rohdaraalte.nl of op telefoonnummer 06 – 22 240 250.
Wij bieden nieuwe teams de mogelijkheid om alvast enkele wedstrijden te spelen voordat met in januari 2015 instroomt in de competitie.

Voor jou geselecteerd

Naar boven