Ruime overwinning op Wavv

Rohda Raalte heeft zichzelf zondagmiddag een goede dienst bewezen. Het won eindelijk weer eens een competitie wedstrijd en blijft aanhaken in de strijd om het kampioenschap. Het Wageningse Wavv werd aan de zegekar gebonden en kon met een 4-0 nederlaag naar Wageningen gestuurd worden.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

In de eerste helft leek het er nog niet op dat het een ruime overwinning zou gaan worden. Wel was Rohda Raalte de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en het wachten was dan ook op de 1-0. Deze werd vlak na de rust gemaakt, toen de keeper van Wavv de bal niet goed beoordeelde. Mart Lugtenberg was er als de kippen bij om de 1-0 op het scorebord te zetten.

Na de voorsprong probeerde Wavv wel in de aanval te gaan, wat met daarvoor niet van plan was. Vanaf het beginsignaal was het aan het tijdrekken en het was dan ook duidelijk dat men voor een punt naar Raalte was gekomen. Voor de Raaltenaren was het het wachten op de beslissende 2-0, maar eigenlijk duurde dat nog te lang.

In de 77ste minuut mocht Jesper Harmens vanaf de strafschopstip deze beslissende goal maken, toen Wesley Hansler gevloerd werd toen hij alleen op de goal af stevende. Vlak daarna was het Djeremy Zandvliet die de 3-0 scoorde en even later werd het zelfs nog 4-0 door Thom Strijland.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte wederom een thuiswedstrijd. Bvc’12 komt dan op bezoek op Sportpark Tijenraan.

’48 1-0 Mart Lugtenberg; ’77 2-0 Jesper Harmens (Strafschop); ’80 3-0 Djeremy Zandvliet; ’84 4-0 Thom Strijland
Geel: Lennart Krijger (Rohda Raalte) & Jeffrey Rutten (Wavv)
Scheidsrechter: Dhr. Nijdeken