Koplopers weten allen niet te winnen

Rohda Raalte heeft zondagmiddag met 1-2 verloren van Bvc’12 uit Beek-Ubbergen. Zelfs een helft met een man meer kon Rohda Raalte niet helpen om de punten in Raalte te houden. Vreemd genoeg won de rest van de top vier ook niet, waardoor deze nederlaag niet al te veel consequenties heeft. Het had dus een mooie zondag kunnen zijn om juist punten in te lopen……………

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Voor de wedstrijd werd er een doek onthuld door de drie prinsen der Stöppelkaters die dit carnavalsjaar de skepter over Stöppelburcht mogen zwaaien, en ook deze prinsen mochten de aftrap verrichten samen met Pupil van de Week Luuk van Assem.

De eerste helft ging gelijk op. Beide ploegen hadden kansen. Het was Bvc’12 dat het eerste doelpunt maakte vanuit een corner, waar de verdediging van Rohda Raalte er niet goed uit zag. Vlak voor rust was het Thom Strijland die de terechte gelijkmaker aantekende middels een wondermooi afstandsschot. Vlak voor de rust moest Bvc’12 met tien man verder toen verdediger Hendriks op een domme plek zijn tweede gele kaart kreeg en dus kon vertrekken.

Na de thee moest Rohda Raalte deze man meer situatie natuurlijk om gaan zetten in een overwinning. Bvc’12 wilde dus de ‘schade’ zien te beperken. Het kwam zelfs op voorsprong vanuit een vrije trap. En ook hier zag de Raalter verdediging er weer niet goed uit. Rohda Raalte probeerde daarna natuurlijk de gelijkmaker te forceren, maar paal, lat en de prima keepende goalie van Bvc’12 voorkwamen dat Rohda Raalte langszij kwam.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte de eerste van 3 uitwedstrijden, te beginnen in Winterswijk tegen de plaatselijke FC.

’11 0-1 Tijn Jellema; ’38 1-1 Thom Strijland; ’52 1-2 Tijn Jellema
Scheidsrechter: Dhr. Boekhorst