Nieuws

Leden Rohda Raalte akkoord met vernieuwbouwplannen

Tijdens een goed bezochte extra ledenvergadering op maandag 18 maart 2019 hebben de leden van Rohda Raalte unaniem ingestemd met de door het bestuur gepresenteerde verbouwplannen. Door het akkoord van de leden, kunnen de plannen worden uitgevoerd en kunnen de leden uitkijken naar een geheel vernieuwd clubhuis.

Binnen Rohda Raalte wordt al geruime periode over de vernieuwing van de accommodatie gesproken. Om de vernieuwing financieel verantwoord te houden, is gekozen voor ‘vernieuwbouw’, oftewel vernieuwing van het bestaande gebouw. De vernieuwing van de accommodatie zal in fases worden uitgevoerd. De eerste stap is de vernieuwbouw van het clubhuis. Nadat de werkzaamheden rondom het clubhuis zijn afgerond, zullen de kleedkamers gefaseerd worden vernieuwd.

Het huidige clubhuis van Rohda Raalte zal door de verbouwing volledig in een eigentijds jasje worden gestoken. Zo wordt niet alleen de keuken vernieuwd, maar wordt ook veel aandacht geschonken aan het interieur en de functionaliteit van het clubhuis. De verbouwing van het clubhuis brengt de nodige kosten met zich mee. Door het verkrijgen van een lening van SVN waarvoor de gemeente en de Stichting Waarborgfonds Sport garant staan, kan met de uitvoering van de plannen worden gestart. De lening is echter niet voldoende om de volledige verbouwing te realiseren. De inzet van clubmensen en sponsoren heeft hier al bij geholpen en is ook zeker in de toekomst nog nodig.

Rohda Raalte verwacht dat er omstreeks oktober / november 2019 met de verbouwing zal worden gestart. Rohda Raalte verwacht niet dat de leden of bezoekers ernstige hinder van de verbouwing zullen ondervinden. Het sportpark blijft tijdens de verbouwing geopend en indien nodig zullen voorzieningen worden getroffen.

Bestuur van Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven