Rohda Raalte JO13-1 oefent in en tegen FC Emmen JO13-

Op uitnodiging van FC Emmen JO-13-2, die spelen in de 2e divisie, heeft Rohda Raalte JO13-1 afgelopen woensdagavond een oefenwedstrijd in het stadion van FC Emmen gespeeld.

Vanaf de aftrap zaten de spelers van Rohda Raalte JO13-1 er gelijk fanatiek bovenop wat al snel resulteerde in een 0-1 voorsprong. Voordat FC Emmen JO13-2 zich een beetje konden herpakken was het in de 20e minuut al 0-2!

Daarna leek het wel of er een knop om ging bij de tegenstander want vanaf dat moment hadden zij het heft in handen en ook het betere spel. Met nog 5 minuten te gaan in de 1e helft konden zij de aansluitingstreffer maken. Helaas lukte het niet om deze stand tot de rust vol te houden want vlak voor het rustsignaal werd er gelijk gemaakt.

De 2e helft waren de rollen vanaf de aftrap omgedraaid. De spelers van Emmen zaten altijd net ietsjes korter op de bal en hierdoor konden zij de bal goed rond laten gaan. Het gevolg daarvan was dat zij nog 2x wisten te scoren waardoor de eindstand 4-2 werd.

Al met al een leuke en goede wedstrijd tegen een sterke tegenstander maar bovenal een mooie ervaring voor de spelers om in het stadion van FC Emmen te mogen voetballen!