Nieuws

200e lid Vrienden van Rohda Raalte

Zaterdag 30 maart hebben we als Vrienden van Rohda Raalte een belangrijke mijlpaal bereikt: we hebben de 200ste Vriend van Rohda Raalte mogen verwelkomen! Het is niemand minder dan Gerard Velderman!

Enige tijd geleden gaf hij aan wel Vriend te willen worden, maar slechts als hij daartoe gevraagd zou worden… Als commissie hebben we, na de 199ste aanmelding te hebben ontvangen, besloten om Gerard te vragen Vriend te worden! In nauwe samenwerking met de familie Velderman hebben we Gerard zaterdag 30 maart naar het Rohda Raalte complex gelokt voor een wedstrijd van zijn kleinzoon.

Daar hebben we hem uiteindelijk verrast door hem een oorkonde aan te bieden en daarbij het verzoek gedaan om het inschrijfformulier symbolisch in te vullen! Gerard, van harte gefeliciteerd met dit heuglijke feit!

Ook hebben we afgelopen week een 6-tal nieuwe picknick tafels mogen plaatsen bij het SCAS-gebouw! Deze van gerecycled kunststof gemaakte zijn afgelopen zaterdag al in gebruik genomen door de nodige bezoekers van ons sportpark.

Namens de Vrienden van Rohda Raalte,

Jurgen Reimert
Paul Reinders
Paul Ruiter

Voor jou geselecteerd

Naar boven