Nieuws

Eenvoudige overwinning op Stevo

Rohda Raalte speelde dan wel niet zo goed als dat men afgelopen woensdagavond deed in de kwartfinale van de beker tegen Berkum, maar het haalde ruimschoots het niveau om Stevo te verslaan met 3-1.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Al in de vierde minuut was het raak. Dirk-Jan Klijn Velderman stond plotsklaps alleen voor de Twentse doelman en aarzelde niet: 1-0. Het was precies wat Rohda Raalte nodig had tegen Stevo, dat natuurlijk kwam voor een punt en eigenlijk de bus wilde parkeren. Dit ging dus niet op en zo moesten de tukkers eruit komen. Het was dat Rohda Raalte zelf niet van de ruimte gebruik maakte en zag de tukkers langszij komen in de 26e minuut toen Bas Paus vanuit een ingooi situatie de 1-1 binnen knikte.

Rohda Raalte kon dus weer opnieuw beginnen en creëerde weer een aantal mogelijk heden. Het was Djeremy Zandvliet die alleen voor de keeper werd gezet door Wesley Hansler en onberispelijk de 2-1 ruststand op het bord zette.

In de tweede helft was het Stevo dat meer en meer aandrong en de gelijkmaker wilde forceren. Rohda Raalte probeerde wel, maar het was niet zo messcherp als dat men afgelopen woensdag was. Toch werd de verdiende 3-1 gemaakt zo’n tien minuten voor tijd. Het was Jeroen Jansen die zijn eerste doelpunt maakte bij de senioren. Als we iemand het gunnen, is hij het wel!

Volgende week zondag gaat Rohda Raalte op bezoek in Bemmel waar men aantreedt tegen de plaatselijke Sc. De week er op staat de Sallandse Derby op paaszaterdag op het programma tegen de vv Heino.

Karakteristieken:
‘4 1-0 Dirk-Jan Klijn Velderman; ’26 1-1 Bas Paus; ’36 2-1 Djeremy Zandvliet; ’79 3-1 Jeroen Jansen
Scheidsrechter: Dhr. Voogsgeerd
Toeschouwers: 400
Geel: Djeremy Zandvliet (Rohda Raalte) & Rik Wiefferink (Stevo)

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Alex de Jong (’39 Coen van Heun), Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Mart Lugtenberg, Djeremy Zandvliet (’77 Edilson José Coelho), Wesley Hansler & Lars van Schooten (’84 Julian van Hoogstraten)

Camera: Tawfeek Alfar
Montage: René Kappert
Foto’s: Erik Roelofs & Alex Oldeman


Voor jou geselecteerd

Naar boven