Nieuws

Cursus Jeugdvoetbal Trainer Coach (JVTC)

De Jeugdcommissie (JC) en de Technische Stuurgroep (TS) zijn voornemens om in nieuwe seizoen 2019 – 2020, vanaf september, wederom de cursus Jeugdvoetbal Trainer Coach (JVTC), i.s.m. de KNVB aan te bieden. In deze basiscursus komen diverse aspecten aan bod m.b.t. het geven van een goede training en wedstrijd-coaching aan de jeugd.

De cursus beslaat meerdere avonden (+/- 5) en wordt gegeven door een docent van de KNVB. Per avond ben je zo’n 2 a 2 ½ uur kwijt. Daarnaast ben je tijd kwijt aan de voorbereiding van een cursusavond. Aan het volgen van deze cursus zijn geen kosten verbonden voor de deelnemers. Het minimaal aantal deelnemers bedraagt 10, maximaal kunnen 20 personen meedoen.

Wil je meer weten kom dan zaterdag 11 mei 2019 tussen 13.00 uur en 14.00 uur naar Rohda Raalte toe en laat je informeren door (een) deelnemer(s) van de vorige cursus. Hij/zij willen je graag hun ervaringen met deze cursus vertellen.

Mocht jij je sowieso al willen opgeven stuur dan een mail nadat het volgende e-mailadres: jeugd@rohdaraalte.nl met de navolgende gegevens:
Voor- en achternaam
Geboortedatum en -plaats
Adres
Telefoonnummer
Man/vrouw
Relatienummer KNVB
Betrokken bij welk team en in welke hoedanigheid (Indien van toepassing)
Uiterste datum van opgeven 1-8-2019 o.v.v. ‘Deelname JVTC 2019 – 2010’

Voor jou geselecteerd

Naar boven