Nieuws

Terug op de derde plaats

Rohda Raalte won zondagmiddag verdiend van Tvc’28. In Tubbergen werd het 1-4 voor de Raaltenaren. Door dit resultaat staat het weer op de derde plaats en dat is handig straks in de nacompetitie. Wanneer Rohda Raalte boven Bvc’12 eindigt, speelt het de eerste wedstrijd van de nacompetitie thuis op Sportpark Tijenraan (Mits Sportclub Bemmel de 3e periode pakt/overneemt). Verder werd Longa’30 deze middag kampioen door met 1-2 te winnen van directe concurrent Sportclub Bemmel. Wij feliciteren de club uit Lichtenvoorde.

Normaal gesproken vindt je op deze plaats van het verslag een samenvatting. Helaas was er deze zondagmiddag geen cameraman/vrouw voor handen, waardoor we helaas geen bewegende beelden hebben. Het Media & Communicatieteam heeft al jaren een vacature voor deze functie. Wil jij dus ook graag dat we hier beelden kunnen blijven laten zien, meldt je dan spoedig aan! Meer info vindt je hier.

Dan de wedstrijd. Het was een wedstrijd die op en neer ging en waar Rohda Raalte zuiniger met de kansen om ging dan de Tubbergenaren. Na een 1-0 achterstand werd het uiteindelijk 1-4. Een prima eindresultaat en zo kunnen we langzaam toewerken naar de nacompetitie en naar de finale van de KNVB District Beker Oost. Loting van plaats waar er gespeeld gaat worden is overigens morgen, maandag 13 mei. Houdt de website in de gaten voor meer informatie.

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte zijn laatste reguliere thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan. We ontvangen dan het Enschedese Rigtersbleek.

Karakteristieken:
’14 1-0 Okke Schepers; ’30 1-1 Dirk-Jan Klijn Velderman; ’37 1-2 Lars van Schooten; ’63 1-3 Wesley Hansler; ’74 1-4 Mart Lugtenberg
Bijzonderheid: Sven Pazie maakte zijn debuut voor Rohda Raalte 1
Geel: Okke Schepers, Thijs Koopman & Jeffrey Huizinga (Tvc’28) & Tom Vastenavond (Rohda Raalte)
Scheidsrechter: Dhr. Janssen
Toeschouwers: 200

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger (’77 Don van Rossum), Alex de Jong, Thom Strijland, Lucas Jr. Wuarbanaran, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman (’77 Sven Pazie), Mart Lugtenberg, Wesley Hansler, Edilson José Coelho & Lars van Schooten (’77 Julian van Hoogstraten).

Foto’s: Alex Oldeman

Voor jou geselecteerd

Naar boven