Pupil van de Week: Luka Kopp had een leuke middag!

Afgelopen zondag was bij de thuiswedstrijd Rohda Raalte – Rigtersbleek, Luka Kopp de Pupil van de Week. Hij stuurde een leuk verslag in. Zie hieronder!

Voor de wedstrijd: Hallo, mijn naam is Luka Kopp ik ben 10 jaar oud en zit in groep 7 op de Bolster in Raalte. Ik speel bij Rohda Raalte onder de 11-4. Mijn favoriete voetbal club is FC Bayern München. Mijn favoriete speler is Thomas Müller.

Mijn hobby’s zijn: gamen, fortnite, voetballen, youtube kijken en met mijn hond Rocky spelen. De foto die er bij zit, daar zit ik in het stadion NL-DL. Tot zondag! Groetjes Luka

Na de wedstrijd: Hoi, afgelopen zondag mocht ik bij de wedstrijd van Rohda Raalte 1 tegen Rigtersbleek 1 zijn. Ik vond het superleuk, maar ook spannend. Na de teambespreking ging ik mee naar de kleedkamer waar muziek werd gedraaid ,zodat ik nog wat Fortnite dansjes kon laten zien. Ik mocht meedoen met de warming-up en terwijl ik op het veld stond kwam mijn eigen team er ook al aan. Wij gingen samen op de foto en daarna oplopen met Rohda Raalte 1. Voor mij kwam nu het spannendste en dat was het scoren tegen Rigtersbleek, gelukkig was mijn schot hard genoeg, zodat ik scoorde!

Tijdens de wedstrijd mocht ik op de bank zitten. Tijdens de eerste helft werd het voor Rohda Raalte al 1-0 door een penalty. In de rust was het tijd voor ons om latje te trappen en tevens patat eten. Tijdens de tweede helft werd het 2-0 en uiteindelijk nog 2-1, maar gelukkig heeft Rohda Raalte gewonnen!

Ik vond het heel leuk dat ik pupil van de week mocht zijn en het allerleukste vond ik nog wel de bal die ik aan het einde kreeg met alle handtekeningen van de spelers erop. Deze bal heeft een mooie plek op mijn kamer gekregen, ben er heel blij mee!