Nieuws

Stem op ROHDA Raalte voor Club van het Jaar 2019 en win!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek ROHDA Raalte is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019! Win naast de nationale titel een masterclass naar keuze van een expert, een professionele promotiefilm van jouw club en maak gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om onze club in de schijnwerpers te zetten.

Achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar
Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

Stemmen
Van 6 mei tot 7 juni mag er gestemd worden. Het aantal stemmen gedeeld door het aantal leden bepaalt jouw score.

STEMMEN DOE JE HIER!

Gemeente- en provinciewinnaars
In de week van 11 juni worden de clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt. Deze score wordt bepaald door het aantal geworven stemmen te delen door het aantal leden. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Clubs met minder dan 50 leden, worden in de berekening van de stand beschouwd als een club met 50 leden.

Juryavond voor provinciewinnaars
De provinciewinnaars pitchen op dinsdag 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sport- en cultuurwereld.

Landelijke winnaars sport en cultuur
De vakjury beslist welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mogen noemen. De winnaars worden in de week van 24 juni bekend gemaakt.

Prijzen
Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ ontvangen de winnende sport- en cultuurclubs een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm!

Ambassadrices van de verkiezing
De ambassadrices uit de sport- en cultuurwereld dragen de verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een vereniging kan zijn om plezier in je sport of culturele activiteit te hebben. Dat dit de basis kan vormen voor levenslang plezier en wie weet voor een succesvolle carrière in sport of cultuur.

Ambassadrice Esmee Visser:
Esmee Visser (Leiden 27 januari 1996) is een schaatsster die gespecialiseerd is in de lange afstanden. Visser werd in 2018 Europees kampioene op de 3000 meter en Olympisch Kampioen op de 5000 meter in 2018. In 2019 werd ze 3e op het NK allround en tweede op het WK op de 5 km in Inzell en daarnaast verbeterde ze het Nederlands Record op de 3000 meter in Salt lake City. Esmee is lid van ijsclub Nut & vermaak uit Leimuiden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven