Nieuws

Eervol 2e in KNVB District Beker Oost

Het seizoen voor Rohda Raalte zit er op. Helaas zonder echte prijs. Vrijdagavond werd er verloren van Duno D. met 0-2 in de KNVB Districtbeker finale. Een wedstrijd waarin Rohda Raalte de kansen kreeg en Duno D. wel scoorde.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte had het in het begin niet makkelijk. Duno D. begon zeer voortvarend en liet zien waarom het de favoriet was. Met een selectie om U tegen te zeggen lag de druk natuurlijk bij de Gelderlanders. Net toen Rohda Raalte wat meer grip begon te krijgen, scoorde Duno D. de 0-1. Rohda Raalte probeerde wel, maar kwam toch net iets te kort. Duno D. maakte wel heel gelukkig de 0-2, toen Dirk-Jan Klijn Velderman de bal tegen Christian Gandu aan schoot en de bal plots toch achter doelman Tepperik belandde. Mart Lugtenberg had kort daarna de mogelijkheid om de aansluitingstreffer te maken, maar faalde helaas.

In de tweede helft een Rohda Raalte met zeer veel balbezit en Duno D. die vanuit de omschakeling de beslissing wilde maken. Rohda Raalte kreeg tal van kansjes, maar de aansluitingstreffer werd maar niet gemaakt.

Uiteindelijk een goed voetballend seizoen, waar er alleen op sommige beslissende momenten net te weinig punten werd gehaald. We zagen zeer vaak mooi voetbal dat men in het betaalde voetbal niet altijd ziet. Komend seizoen weer een nieuwe kans. We willen de selectie en straf van Rohda Raalte 1 bedanken voor dit mooie seizoen!

Karakteristieken:
’10 0-1 Ted Heijckmann; ’33 0-2 Christian Gandu
Toeschouwers: 1000
Scheidsrechter: Dhr Besselsen
Geel: Purrel Fränkel & Ted Heijckmann (Duno D.) & Dirk-Jan Klijn Velderman (Rohda Raalte)

Opstelling Rohda Raalte:
Ruben Tepperik, Lennart Krijger, Alex de Jong, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Thom Strijland, Dirk-Jan Klijn Velderman, Mart Lugtenberg, Djeremy Zandvliet, Wesley Hansler & Lars van Schooten

Camera: Tawfeek Alfar
Montage: René Kappert
Foto’s: Annet van Raalten

Voor jou geselecteerd

Naar boven