Nieuws

Op de foto met een Eredivisiespeler?

Vrijdag 24 oktober aanstaande wordt er op het complex van Rohda in Raalte een wedstrijd gespeeld tussen ex-Betaald Voetballers en een team van spelers uit de Sallandse buurtdorpen. De wedstrijd begint om 19:00 uur en staat onder leiding van presentator-scheidsrechter Evert ten Napel. Hij wordt geassisteerd door Edwin Jonkman en Hans Essink. TV-presentatrice Carrie ten Napel zal het gehele programma deze vrijdagavond presenteren.

NickMarsman

Van zes tot zeven uur is er speciaal voor alle jongens en meisjes, en ook de mama’s en papa’s uit Salland, gelegenheid op de foto te gaan met hun favoriete Eredivisiespeler uit Salland. Daarvoor komen Thomas Bruns ( middenvelder van Heracles), Teije ten Den (spits van Go Ahead Eagles), Nick Marsman (keeper van FC Twente), Maikel Kieftenbeld (middenvelder en aanvoerder van FC Groningen) en Mustafa Saymak (aanvaller van PEC Zwolle) speciaal naar Raalte.

De spelers brengen allemaal een shirt met hun handtekening mee, die na de wedstrijd worden verloot en daarnaast brengen ze kaarten mee met hun foto en handtekening. Behalve de signeersessie en de wedstrijd (van twee maal 35 minuten) zelf staan er nog andere activiteiten op het volle programma. Zo is er onder meer een loting met als prijzen gesigneerde shirts van de aanwezige profs.

Voor jou geselecteerd

Naar boven