Kostbaar puntverlies bij de Zweef uit

Rohda Raalte heeft zondagmiddag dure punten laten liggen in Nijverdal tegen De Zweef. Het was een duel met veel fouten, vier doelpunten waarvan twee uit strafschoppen en twee rode kaarten.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon goed en kwam al in de 5e minuut op voorsprong via Deniz Sahbaz. Het speelde een moeizame 1e helft, mede door het aparte kunstgras in Nijverdal, waar spelers van beide ploegen last van hadden.

Toch kwam Rohda Raalte niet echt in de problemen. De Zweef creëerde weinig, maar dat deden de Raaltenaren ook niet. Deze problemen begonnen wel vanaf een minuut voor de rust toen Lennart Krijger een speler van de Zweef licht toucheerde en een rode kaart ontving.

In de tweede helft probeerde De Zweef via de zeer snelle Lars Spijkerman te counteren naar de gelijkmaker. Middels twee strafschoppen kwam men zelfs op voorsprong: 2-1. Nog voordat De Zweef ook met 10 man kwam te staan (Rood voor Joey Knobben (doorgebroken Deniz Sahbaz neerhalen)), was het Wesley Hansler die een voorzet tot doelpunt gepromeveerd zag worden. Dit was tevens de eindstand.

Volgende week zondag staat er een thuiswedstrijd op het programma. Rohda Raalte neemt het dan op tegen Rigtersbleek uit Enschede.

’32 0-1 Deniz Sahbaz; ’51 1-1 Roy ten Dam(Strafschop); ’62 2-1 Roy ten Dam (Strafschop); ’70 2-2 Wesley Hansler