Rohda Raalte schakelt Hoofdklasser NSC Nijkerk uit

Rohda Raalte heeft donderdagavond verdiend gewonnen van zaterdag Hoofdklasser NSC Nijkerk. Op Sportpark Tijenraan werd het 2-1, na een 0-0 ruststand.

In de eerste helft ging heen en weer en kregen beide ploegen kansen. De grootste waren voor Rohda Raalte met een bal op de lat en een één op één situatie voor Wesley Hansler met de keeper. Aan de andere kant redde Ruben Tepperik op een aantal kansen van NSC.

In de tweede helft scoorde NSC al vrij snel via spits Mark Fennebeumer in de 50ste minuut. Daarna was het Rohda Raalte wat de klok sloeg en NSC Nijkerk kon niets anders doen dan counteren. Kort na de voorsprong voor NSC was het Mart Lugtenberg die de stand gelijk trok vanaf de strafschopstip. Tien minuten voor tijd was het Thom Strijland die de verdiende 2-1 op het scorebord liet noteren. Eindstand 2-1 en komt Rohda Raalte in de koker voor de 2e ronde.

De volgende wedstrijd van Rohda Raalte is zondag 24 november. RKHVV komt dan op bezoek op Sportpark Tijenraan voor de competitie.

’50 0-1 Mark Fennebeumer; ’54 1-1 Mart Lugtenberg (Strafschop); ’83 2-1 Thom Strijland