Nieuws

Let op! Tijdstip hoorzitting van vanavond gewijzigd!

In tegenstelling tot eerdere berichten willen we U mede delen dat het aanvangstijdstip omtrent de Hoorzitting over de Sportsubsidies is gewijzigd vanavond naar 20:30 uur!

De gemeente is voornemens om flink te bezuinigen op de sportsubsidies. Dit is in meerdere opzichten een verkeerde keuze. Het tast de toekomst van de sportverenigingen aan, haalt de vitaliteit uit de verenigingen en (dus) uit de dorpen, dus zowel in sportief als maatschappelijk opzicht. De sportverenigingen en zeker de Raalter voetbalverenigingen hebben daarover de afgelopen jaren diverse keren met de gemeenteraadsleden gesproken. Dit heeft echter vooralsnog niet tot het noodzakelijke resultaat geleid.

IMG_5138-320x219

Op maandag 27 oktober is er in het gemeentehuis een hoorzitting. Hierin komen onder andere de voorgenomen bezuinigingen op de sportsubsidies aan de orde. Dit is voor de sportverenigingen de laatste mogelijkheid om nog iets veranderd te krijgen.

Hierbij is de steun van jullie, onze leden, noodzakelijk.

Wij roepen jullie dan ook op om op maandag 27 oktober massaal naar de hoorzitting op het gemeentehuis te komen en door jullie aanwezigheid kenbaar te maken het niet eens te zijn met de bezuinigingen op de sportsubsidies. Aanvang van de hoorzitting is 20:30 uur.

Komt allen, het is pure noodzaak!!

Bestuur Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven