Nieuws

Gaat Rohda Raalte eindelijk weer 3 punten pakken?

Dat is de vraag die we dit weekend stellen. Het is namelijk al weer een tijdje geleden dat de mannen van trainer Martin Drent de volle 3 punten pakten. Dat was namelijk al weer zes weken geleden in de uitwedstrijd tegen de Bataven waar toen met 3-6 gewonnen werd. Daarna verloor men één keer (SWZ Boso Sneek) en speelde men drie keer gelijk (AFC Arnhem, Alcides en Be Quick 1887). Tegenstander is dit keer op Sportpark Tijenraan het Groesbeekse Germania.

germania

Het is alweer een tijdje geleden dat Germania op bezoek kwam in Raalte. Veelal waren het duels in de top van de eerste klasse destijds. Beide clubs speelden toen vaak om promotie naar de Hoofdklasse. Nu is er dan eindelijk weer een duel in de Hoofdklasse tussen beide teams. De Groesbekers kwamen via de nacompetitie in de Hoofdklasse. Het staat nu wel onderin, maar dat zegt nog niet veel. Clubs die promoveren hebben het vaak moeilijk in de eerste helft van het seizoen en zullen geleidelijk hun mannetje staan om in die felbegeerde Hoofdklasse te kunnen blijven.

Bij Rohda Raalte is er na vorige week niet veel veranderd qua personele bezetting. Zeker is verder dat Maurice Tepperik, Jordy Bloo, Lars van Schooten en Jens Veldwachter niet zullen gaan spelen. Daarnaast is Dirk-Jan Klijn Velderman een vraagteken. Momenteel is hij door een griepje afwezig. We zullen dus zien hoe de opstelling aanstaande zondag gaat starten.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan wordt geleid door Dhr. S. Aalders uit Assen en door de heren B. Bruns uit Emmer-Compascuum en A. van der Veen uit Buitenpost. Aanvang van dit duel is 14:00 uur. Komt Allen!

Resultaten van de laatste 5 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
24-05-2009 3-3 Melvin Velthuis(2x) & Sander Kok
20-04-2008 0-1
30-04-2006 2-0 Edward Sabandar & Sander Kok
20-02-2005 0-2
27-04-2003 1-1 Onbekend

Pupil van de week: Cas Groote Schaarsberg (Rohda Raalte E6)
Paradeteam: Rohda Raalte E3
Sponsor wedstrijdbalAuto Techniek Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven