Nieuws

Knallende feestavond slotstuk van voetbaljaar

Aanstaande vrijdagavond 19 december sluit Rood-Geel weer de eerste seizoenshelft af met een knallend feest voor de A-jeugd en senioren. De feestavond begint om 20:00 uur en is zoals gewoonlijk voor “iedereen die iets met Rohda Raalte heeft”. Partners zijn uiteraard van harte welkom.

Flyer - 9-12-14-NIEUW

De flesjes Flügel worden deze keer niet geserveerd door flügelmeisjes maar door ware Christmas girls. Na DJ Hidde en DJ Eric is het deze keer de beurt aan een alom bekende DJ in Raalte en omgeving. Erg blij zijn we ook weer met de bijdrage van de eerste selectie. Ook deze keer verzorgen Martin Drent met zijn mannen weer de bar. Aan het eind van de avond wordt de selectie afgelost door de Christmas girls en kunnen de heren zelf los. Verder zal de avond nog opgeleukt worden door meer zangtalent. We zetten weer 2 podia neer en uiteraard zal de kantine weer helemaal omgebouwd worden tot een echte feesttempel.

Goedkoop avondje uit.
Naast de toch al lage muntprijzen krijgen bestaande en nieuwe leden weer een extra korting op de consumptieprijs waardoor de avond wel heel goedkoop wordt. De eerste acht munten kosten voor leden slechts € 10,- en voor jeugdleden kosten de eerste 5 munten zelfs maar € 1,- per stuk.

Rohdalied
(semi-) professionele mensen zagen het vorig jaar niet zitten om het Rohdalied in de kantine op te nemen zonder het feest al te veel te onderbreken. Onze eigen poging strandde ook. Toch zal ook dit jaar het Rohdalied wel weer klinken, dus wie weet……

Tot het laatste moment zijn we bezig met aanpassingen en verbeteringen. We zouden het geweldig vinden als we de hoeveelheid feestvierders van vorig jaar nog eens dik gaan overtreffen. Hoewel, het was toen al erg vol.

Tot vrijdag, mis het niet!
Supportersvereniging Rood-Geel

P1120463

P1120464

P1120538

Voor jou geselecteerd

Naar boven