Nieuws

Nieuwe VoetbalQuiz Rohda op vrijdag 6 februari

Rijkaard spuckt Völler an

Weet jij waar Didier Drogba speelde voor zijn eerste periode bij Chelsea, in welke stad Ajax zijn laatste grote Europese finale verloor, of wat eigenlijk de uitslag van de wedstrijd was toen Rijkaard bij Völler in het haar spuugde? Dan is Rohda’s Winter VoetbalQuiz 2015 echt iets voor jou. De Activiteitencommissie Senioren organiseert een quiz voor de echte voetballiefhebbers op vrijdag 6 februari 2015. Inzet is een leuke avond, eeuwige roem, een plekje op de wisselbokaal en een mooie hoofdprijs!

Na een geweldig verlopen Super Sinter Sunday op 30 november, staat de volgende activiteiten van de Activiteitencommissie Senioren weer op het programma. In navolging van Bert van Lossers Voetbalquiz van 2014, is er op vrijdagavond 6 februari Rohda’s eigen Winter VoetbalQuiz 2015. Denk jij alles van voetbal te weten en wil je dit wel eens meten met je clubgenoten, of wil je gewoon een gezellig avondje uit? Dan is deze avond echt helemaal iets voor jou. In honderd vragen nemen presentatoren Martijn Smit, Dick Vloedgraven en Sander Walraven je mee van de Premier League tot aan Madrid en van de Afrikaanse Super Eagles tot aan het Braziliaanse Maracana.

Inschrijving

Rohda’s Winter VoetbalQuiz 2015 wordt gehouden op vrijdagavond 6 februari om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur) in de kantine van Rohda Raalte. Er wordt gespeeld in twee -of drietallen en deelname kost vijf euro per persoon. Dat is onder andere om te voorzien in een hapje en een drankje. Verder is er muntverkoop aan de bar.

De quiz zal bestaan uit acht rondes van tien vragen, aangevuld met vier snelle plaatjes-rondes. Wat de categorieën zijn, wordt in de komende weken bekend via Facebook en Twitter. Na honderd vragen zijn er twee halve finales tussen de vier beste teams, met uiteraard aansluitend een finale. Dresscode = Voetbal. Dat wil zeggen: shirtjes, petjes, sjaaltjes of een Ruud Gullit-pruik. Alles wordt gewaardeerd, zolang de avond maar voetbal ademt. Meedoen? Schrijf je dan hieronder direct in!

    Teamgegevens:(verplicht)

    Deelnemers:(minimaal 2 verplicht)


    Benieuwd naar hoe het vorig jaar ging? Lees dan hier het verslag van toen terug.

    Groet namens de senioren activiteitencommissie,
    Jesper Harmens (voorzitter), Stefan van de Berg, Joep van den Enk, Wesley Essink, Cas Hulsebos, Peter Lorkeers, Ritchie Lubeck, Michel Rabelink, Han Reinders, Dick Vloedgraven, Ruben van der Woude.


    De senioren activiteitencommissie heeft onder andere als doel om wat meer swung te creëren in de kantine en senioren-afdeling van onze club. Deze commissie bestaat uit een zeer gemêleerd gezelschap van dertien heren die in allerlei verschillende seniorenteams zitten. Van Rohda Raalte 1 tot en met de veteranen. De commissie heeft zich eerder dit jaar laten zien met een gecombineerde middag van Senioren Sinterklaas en het Rad van Fortuin.

    Voor jou geselecteerd

    Naar boven