Nieuws

Terugblik na eerste helft van het zaalvoetbalseizoen

In de periode rond de feestdagen ligt de zaalvoetbalcompetitie bij Rohda Raalte kort stil. Een mooi moment om even terug te blikken op de afgelopen maanden.

zaalvoetbal_4

Met de start van het seizoen 2014-2015 is er gekozen voor een andere opzet van de zaalvoetbalcompetitie. Per team wordt op dit moment inschrijfgeld van € 600,- betaald voor een seizoen lang zaalvoetballen. Wanneer het team onverhoopt te weinig spelers heeft door bijvoorbeeld blessures kan dit opgevangen worden met een willekeurige speler. Deze flexibele regel heeft ervoor gezorgd dat veel wedstrijden toch konden doorgaan.

In de maandagcompetitie komen 5 teams tegen elkaar uit. Deze teams zijn erg aan elkaar gewaagd. De teams van BUMAC / Oosterwechel, Barra’s Army, Blauw Geel en ZVT Vergane Glorie ontlopen elkaar niet veel.

Op de dinsdagavonden komen 11 teams tegen elkaar uit. De ranglijst wordt op dit moment aangevoerd door Zwarte Schapen. Dit team is na jaren deelname aan de maandagavondcompetitie dit seizoen teruggekeerd op de dinsdagavond. De revelatie van dit seizoen is toch wel KAWE. Na het jaren moeilijk gehad te hebben in deze competitie staat met nu op een verdienstelijke 2e plaats. In deze competitie kan vrijwel iedereen van elkaar winnen wat resulteert in een brede middenmoot. F.C. Maflander is nog weinig gelukkig geweest in de gespeelde wedstrijden, dit team is nog op zoek naar de eerste punten.

Voor de volledige uitslagen, standen en programma’s verwijzen wij u graag naar:

https://www.rohda.nl/programma-deze-week/zaalvoetbal/

De zaalvoetballers waarderen het zeer wanneer u eens komt kijken naar deze attractieve wedstrijden welke in de Rohdahal gespeeld worden. Op maandag 5 januari 2015 wordt de zaalvoetbalcompetitie hervat. Herman Smit heeft voor u de koffie klaar in de kantine!

Voor jou geselecteerd

Naar boven