Nieuws

Ben jij de onbetwiste FIFA koning?

Op vrijdagavond 9 januari en op zaterdagmiddag 10 januari staat het FIFA-toernooi bij Rohda Raalte weer op het programma. Vorig jaar was de eerste editie meteen een succes en hebben vele leden met elkaar de degens gekruist. Ook dit jaar gaan we weer volledig los met de nieuwe FIFA. Op diverse playstations kunnen de leden van Rohda Raalte laten zien hoe goed zij FIFA beheersen. Uiteindelijk komen er natuurlijk winnaars naar voren! Voor de winnaars zijn er leuke geldprijzen te verdienen! Het FIFA-toernooi wordt georganiseerd door de supportersvereniging Rood-Geel en wordt mede mogelijk gemaakt door Azerty. Hieronder zijn de verschillende voorwaarden te lezen.

Leeftijd Vanaf de C-jeugd tot en met de Senioren
Wanneer Vrijdag vanaf 17:30 uur tot ongeveer 23:00 uur (2 tegen 2)
Zaterdag vanaf 13:30 uur tot ongeveer 18:00 uur (1 tegen 1)
Wedstrijdduur 2 keer 6 minuten
Teamsterkte Vrije keuze tot en met maximaal 4,5 ster.

Met het team (geen landenteam) waarmee jij jouw eerste wedstrijd speelt, daar speel je logischerwijs ook de rest van het toernooi mee. De bedoeling is om in poules van 4 spelers of teams te beginnen, waarvan de eerste 2 doorgaan gaan de knock-outronden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan dit aangepast worden. Vrijdagavond kunnen er maximaal 32 duo’s deelnemen en zaterdag zijn er 64 plekken te vergeven.

Inschrijving dient te geschieden per e-mail naar rood-geel@rohdaraalte.nl onder vermelding van jouw naam (zaterdag) of jullie namen (vrijdag) en het clubteam waarmee je wilt gaan spelen. Bij deelname aan beide dagen stuur dan graag even twee aparte e-mails. Het inschrijfgeld “per speler” bedraagt € 2,00 voor junioren, € 5,00 voor senioren en € 3,00 voor senioren die lid zijn van Rood-Geel.

Het inschrijfgeld zal onder meer gebruikt worden voor de prijzenpot. Dit bedrag dien je bij binnenkomst te voldoen. Bij volledige bezetting is het verwachte prijzengeld per team € 100,00 (eerste plaats), € 50,00 (tweede plaats), € 30,00 (derde plaats), € 20,00 (vierde plaats) en per speler minimaal € 50,00 (eerste plaats), minimaal € 25,00 (tweede plaats), minimaal € 15,00 (derde plaats) en minimaal € 10,00 (vierde plaats).

Graag aandacht voor extra controllers. Wij hebben de beschikking over voldoende playstations, alleen nog onvoldoende controllers. Wij willen van jullie vragen of jullie één of meerdere controllers mee kunnen nemen. Deze worden voorzien van stickers, zodat goed zichtbaar is van wie deze zijn. Vermeld ook in de inschrijfmail of je een eigen controller meeneemt of beschikbaar wilt stellen.

Meld je nu snel aan en zorg dat je de komende dagen in topvorm raakt. Vergeet ook niet om jouw teamgenoten uit te nodigen om uit te vechten wie de echte FIFA koning is. Tot slot verzoeken wij de deelnemers een half uur voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn, zodat er tijdig gestart kan worden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven