Nieuws

Al vier maanden niet gewonnen

Wederom is het Rohda Raalte niet gelukt om een competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Sinds 26 oktober, na het winnen van de eerste periode, wil de bal er maar niet in. Je zou bijna gaan denken dat de eerste selectie van Rohda Raalte mooi weer voetballers zijn. Het bleef uiteindelijk de stand waarmee men begon: 0-0.

IMG_3131

Laagvlieger FVC, dat door deze 0-0 afzakte naar de laatste plaats, kon ook weinig laten zien. Toch waren er kansen genoeg aan beide kanten om te kunnen scoren. Zo schoot onder ander Dennis Hettinga in de eerste helft op de lat en raakte Boy Boeloerditi de paal. Verder werd Dirk-Jan Klijn Velderman gehuldigd voor zijn 250 officiële optredens in het Rood en Geel van Rohda Raalte. Dirk-Jan, Top!

IMG_2913

Toch stegen de Sallanders een plaats op de ranglijst van de 6e naar de 5e plek. Gelukkig voorspelt men voor komend weekend heerlijk lente weer en dus zullen de mannen van trainer Martin Drent kunnen laten zien wat winnen is in de wedstrijd tegen de Bataven.

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Hamid Zarbaf, Coen Zwollo, Thijs Kemperman (’81 Jurrian Keilholtz), Jesper Harmens (’73 Max Kiekebosch), Dirk-Jan Klijn Velderman, Boy Boeloerditi, Jeffrey de Visscher (’76 Orveo Ubbergen), Dennis Hettinga en Deniz Sahbaz.

Foto’s: Annet van Raalten
Camera: Erik Roelofs
Montage: René Kappert

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Voor jou geselecteerd

Naar boven