Nieuws

Talentendag Twensche Voetbalschool

De Twentsche Voetbalschool is de grootste, onafhankelijke en best gewaardeerde voetbalschool uit de regio Twente met meer dan 250 potentiële topvoetballers en keepers, zowel jongens als meisjes! Al 30 kinderen zijn doorgestroomd naar de volgende betaald voetbalclubs: FC Twente, Go Ahead Eagles, de Graafschap, PEC Zwolle en ook Feyenoord. Kom jij ook trainen bij onze voetbalschool?

Poster - Rohda mei 2015-page-001

De Twente voetbalschool bestaat in 2015 – 10 jaar. In deze 10 jaar heeft de TVS zich ontwikkelt tot de grootste en best gewaardeerde voetbalschool uit de regio. Opgericht door (ex international) Rob Reekers en Frank Eulderink en uitgegroeid tot een voetbalschool waarbij wekelijks 250 voetballers en keepers op technische en coordinatieve aspecten worden bijgeschoold. Gedurende deze tijd hebben wij een vaste plaats plek gekregen in de regio voor kinderen die graag een betere voetballer of keeper willen worden. Talentdagen in diverse vakanties en de voetbal en fun camps in de zomervakantie.

Flyer Rohda mei 2015-page-002

Op maandag 4 mei zal de Twentsche Voetbalschool van 10.00 uur tot 14.00 uur een talentendag bij Rohda Raalte houden. Je kunt je hier inschrijven.

Voor jou geselecteerd

Naar boven