Nieuws

Winnen is de beste medicijn

Aanstaande zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma op Sportpark Tijenraan. De Bataven uit Gendt komt op bezoek. Het belooft prachtig weer te worden, dus kunt U weer fijn langs de lijn komen staan en onze mannen in het Rood en Geel weer aanmoedigen voor de broodnodige overwinning.

9

Het voetbal is de laatste tijd redelijk goed te noemen, behalve de afwerking. De vele kansen die er gecreëerd worden, worden niet benut. Tijd voor een ommekeer dus en dus ook de medicijn voor het vertrouwen om weer eens een wedstrijd winnend af te sluiten.

De Bataven mag dan wel onderin op de ranglijst bivakeren, maar zullen er alles aan doen om met minimaal 1 punt af te gaan reizen naar het Gelderse. Destijds was het de laatste overwinning voor de Sallanders. Zal het dan nu de eerste overwinning worden van een goede reeks? We zullen het aanstaande zondag gaan meemaken.

Bij Rohda Raalte is Jeroen Jansen weer fit. Of hij zal gaan spelen is aan de trainer. Thijs Kemperman deed het niet slecht afgelopen zondag. We zullen het nog moeten afwachten. Voor de rest zit Jordy Bloo weer steeds dichter bij het spelen van volledige wedstrijden. Maurice Tepperik zal in ieder geval ontbreken. Ruben Tepperik is een vraagteken. Hij was ziek afgelopen week.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Dam uit Waarland en wordt geassisteerd door de heren Westhof en Mahabali. Aanvang van dit duel is 14:00 uur. Komt Allen en moedig onze mannen in het Rood en Geel positief aan! Ze kunnen het goed gebruiken!

Resultaten van de laatste 4 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
13-10-2013 1-2 Djeremy Zandvliet
02-09-2012 2-0 Emir Balavac & Boy Boeloerditi
18-01-2004 1-0 Onbekend
26-03-2000 3-3 Onbekend

Pupil van de week: Mike Schrijver (Rohda Raalte E9)
Paradeteam: Rohda Raalte E5
Sponsor wedstrijdbalBouwbedrijf Klunder BV

Voor jou geselecteerd

Naar boven