Nieuws

Tweede editie Super Sunday op 22 maart

Na een succesvolle eerste editie eerder dit seizoen, staat er op 22 maart een tweede Super Sunday op het programma in de kantine van Rohda Raalte. Je herinnert je vast nog wel die geweldige middag waarbij er tal van keren aan het Rad van Fortuin werd gedraaid, er veel verschillende prijzen werden gewonnen en Sinterklaas menig ondeugend Rohda­lid aansprak op zijn gedrag! Dat gaan we opnieuw doen, maar dan anders.

20150322_SuperSunday_web

Een geslaagde middag dat in de ogen van de Activiteitencommissie Senioren, ook verantwoordelijk voor onder meer de onlangs gehouden Rohda’s VoetbalQuiz, zeker voor herhaling vatbaar is! De opzet zal dit keer iets anders zijn dan tijdens de vorige editie. De middag staat volledig in het teken van bingo, het grootste spel in de wereld van de gezelschapsspelen. Naast het feit dat er wederom grote, kleine en zeer ludieke prijzen te winnen zijn, is het gewoon perfecte aangelegenheid om gezellig met je maten aan de teamsfeer te werken.

Bovendien staat ook de eredivisiekraker Feyenoord – PSV op het programma. Een mooi programma waarvan wij zeker weten dat dit tot een geslaagde middag zal leiden. Deze moet jouw team ook meemaken! Het programma zal rond 13.00 uur starten en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Hopelijk tot de 22ste!

Voor jou geselecteerd

Naar boven