Eindelijk weer een drie-punter

Rohda Raalte won eindelijk weer een competitiewedstrijd. Na ruim vier maanden niet gewonnen te hebben, won het afgelopen zondag overtuigend met 3-0 van De Bataven uit het Gelderse Gendt.

16739783356_28e14c26fc_b

Toch was het geen gemakkelijke middag voor de Sallanders. De Bataven was er een aantal keren gevaarlijk bij om de 0-1 te maken. Toch bleef dit uit en was het Deniz Sahbaz die de score opende in de 31ste minuut na een prima voorzet van de goed mee opgekomen Lars Kamperman Leferink. Vlak daarna had Dennis Hettinga de score op 2-0 moeten zetten, maar van dichtbij schoot hij tegen de keeper van de Bataven, Jeroen Wels.

Vlak voor de rust, precies op het juiste moment, was het Jeffrey de Visscher die alleen op Jeroen Wels afstevende. Hij schoot prima binnen: 2-0. In de laatste minuut van die eerste helft moest Jeroen Jansen het veld verlaten met een hamstringblessure.

Na de rust zagen we een prima dominerend Rohda Raalte. Orveo Ubbergen en Lars van Schooten waren erin gekomen voor dus Jeroen Jansen en Dennis Hettinga. Halverwege die tweede helft zette Orveo Deniz Sahbaz alleen voor de keeper en hij miste niet: 3-0.

Uiteindelijk kunnen we spreken van een zeer verdiende overwinning en kan er weer omhoog gekeken worden op de ranglijst. Volgende week komt het op één plaats hoger staande RKHVV op bezoek in Raalte. U bent dan natuurlijk ook weer van harte welkom!

Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Hamid Zarbaf, Coen Zwollo, Jeroen Jansen (’46 Lars van Schooten), Jesper Harmens, Boy Boeloerditi, Dirk-Jan Klijn Velderman, Jeffrey de Visscher, Dennis Hettinga (’46 Orveo Ubbergen) en Deniz Sahbaz (’77 Jurrian Keilholtz).

Foto’s: Annet van Raalten
Camera: René Kappert
Montage: René Kappert